Hardware Advanced

Module 1 – CU42XX

In deze module zullen we de CU42XX in detail gaan bekijken

Module 2 - Wireless module     

De wireless module zoomt in op de SALTO draadloze oplossingen. Deze cursus gaat in op verschillende topics zoals: wireless basisbegrippen, het draadloze protocol gebruikt door SALTO en hoe dit het mogelijk maakt om in combinatie met andere wireless devices samen te werken. Gebruik maken van DHCP en de Web interface om de gateway’s te kunnen adresseren.

Module 3 – Locker Locks

Met deze module worden alle geheimen van de SALTO XS4 Locker locks uitgelegd. Buiten de installatie, testen en onderhoud van het SALTO-locker lock wordt er ook dieper ingegaan op de verschillen tussen de verschillende programmeer modes zoals: standaard, vrije toekenning en meervoudige vrije toekenning lockers.

Module 4 – Externe hardware

In deze module gaan we in op hoe we hardware van andere leveranciers zoals bv. biometrie lezers kunnen aansluiten op de SALTO-controllers over de Wiegand ingang. Hardware aansluitingen en parameterisatie van de Wiegand interface worden hier helder met praktijkvoorbeelden uitgelegd. Tevens bekijken we interfacing op basis van I/O contacten en inputs met 3the party systemen. We gaan ook in op de SALTO lange afstandslezer welke perfect geïntegreerd is het SPACE-software platform.