Pro Access Space Basic Software + Hardware

Module 1 – De Salto eXperience

Overzicht van de product portfolio en concepten, de Salto organisatie, SALTO virtueel netwerk, SALTO-hardware en de SALTO-programeer platformen

Module 2 – Hardware Platform

De hardware module voorziet in alle relevante kennis hoe de hardware moet geinstalleerd en onderhouden worden, maar vooral ook hoe het níét moet. Tevens zal worden getoond welke producten in welke omgeving gebruikt kunnen worden. Er wordt een overzicht gegeven van de XS4, GEO, Online CE42E0 Control unit en de wandlezers.

Module 3 – Software programmeer Platform

Deze module legt de functionaliteiten en voordelen van het SALTO programmeer platform uit en geeft de cursist inzicht in installatie en onderhoud ervan. Onderwerpen als Smile Auto programmering, ROM read only geheugen, RW Read write geheugen (Access based), RW read write geheugen (SQL based), wireless RF2 en management tools.

Module 4 – ProAccess SPACE - software

Deze module voorziet in een diepgaande blik over de Salto SPACE-software. Het verschil tussen Zones en Access levels en het installeren van de cliënt workstations en servers. Verder wordt even gekeken naar de SALTO-service en welke voordelen deze heeft. Hoe deze installeren door gebruik te maken middels de configurator. Aandachtspunten voor het stabiel laten draaien van deze service.

Module 5 – Firmware

Firmware is één van de vitale delen van een goed werkend systeem. Het is dit deel van de software dat ervoor zorgt dat de hardware doet wat deze moet doen. Deze module geeft inzicht hoe de firmware is opgebouwd en hoe deze geupdated kan worden. Ook wordt er gekeken hoe de huidige firmware versie kan teruggevonden worden en waar firmware updates kunnen verkregen worden.