Pro Access Space Expert

Module 1 – MS SQL

Met deze module willen we dieper ingaan op de installatie en setup van MSSQL. Hoe SQL op de correcte manier installeren, tips en trics, hoe users aanmaken, hoe remote verbindingen te configureren om andere gebruikers toegang tot de database te geven enz.

Module 2 – Alarm verwerking

Deze module voorziet in een overzicht van de alarmverwerking in PAS. Na het volgen van deze module heb je inzicht hoe je de verschillende toegangscontrole events uit de audit trail kan omzetten in concrete acties. Bvb sturen van email als er door een  specifieke persoon geboekt wordt op een online lezer.

Module 3 – Event Streaming

Deze module bekijkt hoe Event Streaming te gaan gebruiken. De interfaces die gebruik maken van Event streaming kunnen informatie in real time ontvangen. Tevens komt de activatie van de Event stream en de mogelijkheden ervan aan bod. Een andere interessante toepassing van Event Streaming is bv. de koppeling met tijdregistratie systemen.

Module 4 – Export van informatie uit de SALTO-database

Hoe kan de data geexporteerd worden. Hoe wordt de informatie eëxporteerd. Welke informatie kan eruit geëxporteerd worden.

Module 5 – DBS en Synchronisatie

In deze module kijken we dieper in de DBS sync, welk een belangrijke feature is van de SALTO-software. We gaan in op wat DBS is, welke platforms er ondersteund zijn, welke informatie we kunnen gebruiken in combinatie met DBS. Tevens de opbouw en gebruik van CSV-bestanden. Ook wordt er bekeken hoe automatisch user cards kunnen toegewezen worden en hoe deze handling te automatiseren. De software maakt het ook mogelijk om bepaalde taken te automatiseren. We gaan hier ook dieper in welke platform ze kunnen gebruiken om mee te synchroniseren en het gebruik van de SYNC-tools.

Module 6 - Partities

Deze module geeft een dieper inzicht in wat de optie partities inhoud en de voordelen voor de klant. De installatie, parameterisatie van de software vanuit het standpunt van zowel de gebruiker als de installateur.

Module 7 – Graphical mapping

Deze module gaat dieper in op hoe de grafische mogelijkheden voor het tonen van plattegronden in combinatie met actieve componenten zoals deuren en lezers in te zetten.