Integratie

Er zijn zeer uitgebreide mogelijkheden om te integreren met het SALTO-platform. Deze cursus laat alle mogelijkheden zien om data in en uit de SALTO-database te verkrijgen en is opgebouwd uit verschillende modules:

Duur: 7h

 

Module 1 – Import en export van informatie uit de SALTO-database
Hoe kan de data geïmporteerd worden, welke zijn de file formaten die we supporteren
voor import. Hoe wordt de informatie geëxporteerd. Welke informatie kan eruit
geëxporteerd worden.

Module 2 – DBS en Synchronisatie
In deze module kijken we dieper in de DBS sync, welk een belangrijke feature is van de SALTO-software. We gaan in op wat DBS is, welke platforms er ondersteund zijn, welke informatie we kunnen gebruiken in combinatie met DBS. Tevens de opbouw en gebruik van CSV-bestanden. Ook wordt er bekeken hoe automatisch user cards kunnen toegewezen worden en hoe deze handeling te automatiseren. De software maakt het ook mogelijk om bepaalde taken te automatiseren. We gaan hier ook dieper in op welk platform ze kunnen gebruiken om mee te synchroniseren en het gebruik van de SYNC-tools.


Module 3 – Externe hardware
In deze module gaan we in op hoe we hardware van andere leveranciers zoals bv. biometrie lezers kunnen aansluiten op de SALTO-controllers over de Wiegand ingang. Hardware aansluitingen en parameterisatie van de Wiegand interface worden hier helder met praktijkvoorbeelden uitgelegd. Tevens bekijken we interfacing op basis van I/O contacten en inputs met 3rd party systemen. We gaan ook in op de SALTO lange afstandslezer welke perfect geïntegreerd is in het ProAccess SPACE-software platform.

Module 4 – PMS, POS en Event Streaming
Deze module bekijkt hoe we kunnen koppelen met PMS, POS-systemen en hoe Event Streaming te gaan gebruiken. De interfaces die gebruik maken van Event streaming kunnen informatie in real time ontvangen, zoals POS (point of sales) of PMS- systemen. In deze module wordt ook uitgelegd wat POS en PMS-systemen zijn en hoe deze geactiveerd worden in de software. Tevens komt de activatie van de Event stream en de mogelijkheden ervan aan bod. Een andere interessante toepassing van Event Streaming is bv. de koppeling met tijdregistratie systemen.

Module 5: SALTO SAM ( Salto Application Module )
Met deze module wordt er dieper ingegaan op het begrip SAMMING. Wat is een SAM en waarom wordt deze gebruikt. Ook wordt er gekeken naar de verschillende SAM-dragers die mogelijk zijn. Hoe de software moet opgezet worden tot het automatisch SAMMEN van een drager met de correcte informatie. Verschil tussen de SALTO SAM demo en SAM softare en hoe deze effectief te gebruiken. Tevens geven we een overzicht en werking van de meest gebruikte kaart technologie: MIFARE Classic/ Desfire EV1